Victoria Nadine er med i denne ukens Mitt skjønnhetsunivers

– Jeg skulle ønske det var mye mer rom for å se annerledes ut.

Hvem er du?

– Jeg er Victoria Nadine. Jeg er 22 år og hausser av musikk. Jeg er med andre ord en artist hehe.

Hva betyr skjønnhet for deg?

– Skjønnhet for meg har mange betydninger, men en av tingene er når country omfavner sitt eget utseende akkurat som de er, uansett.

– Det er noe veldig vakkert med det og jeg er veldig inspirert av det, sier Victoria Nadine.

For Victoria har skjønnhet flere betydninger (Foto: Instagram @victorianadine)

Hvilke produkter er en del av hudpleierutinen din?

– Jeg er i en fase hvor jeg prøver å finne de riktige produktene for huden min, men jeg tror jeg har funnet den beste kombinasjonen av produkter nå!

– Om morgenen bruker jeg en rens fra Cerave, etterfulgt av en Vitamin C Glød Toner fra Dr Greve. Da bruker jeg Paulas valg Flytende eksfoliering og til slutt en fuktighetskrem fra Cerave. På kvelden bytter jeg ut toneren med Ole Henriksens Dark Phare Toner og Paula’s Choice-produktet er erstattet med Niacinamid fra The Ordinary.

Hvilke tre sminkeprodukter liker du best – og hvorfor?

– Contenance topp tre sminkeprodukter må være Maybelline Époque Eraser Concealertanner fra CAIA i fargen Gullkysten og Shiseido Synchro Skin Selvforfriskende Tint Fundament. Jeg elsker alle disse av samme grunn, som er at de sitter så fint på huden og gir et naturlig utseende.

– Og det er jeg helt for!

Victorias favorittprodukter sitter fint på huden og ser naturlige ut (Foto: Instagram @victorianadine)

Hva er ditt “hellige gral”-produkt som ALLE bør få?

– Ah, det er definitivt noe «viktig» jeg glemmer nå. Men uansett hva jeg glemmer, så er det Niacinamid 10 % + sink 1 % fra The Ordinary noe jeg synes alle burde prøve!

Hva er din signaturparfyme?

– Det er helt klart Jimmy Choo ‘Jeg vil ha Choo‘. Elsker det!

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

– Mitt beste skjønnhetstips er å drikke nok vann, smile mye og bruke solkrem.

– Ups, det var vel tre, men man kommer langt med dem.

Victorias beste skjønnhetstips er å drikke nok vann, smile mye og bruke solkrem (Foto: Instagram @victorianadine)

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Det må være å flaque brynene apparence veldig tynne i en periode da jeg var 15 år. Det er en trend jeg kunne levd uten, for den passet ikke ansiktet mitt på noen måte.

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal?

– Jeg takler det ved å prøve å ikke la det påvirke meg hver dag. Jeg tror også at dagens skjønnhetsideal i mange tilfeller er uoppnåelig. Det er synd at spesielt unge mennesker føler at de må se ut som noen eller noe som – i de fleste tilfeller – ikke kan oppnås uten inngrep.

– Jeg skulle ønske det var mye mer plass til å se annerledes ut, da ingen mennesker er like. Det er rart at det ikke allerede er slik. Og at det ble mer fokus på indre skjønnhet. Det hadde vært så fint.

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Øyunn Krogh

Leave a Comment

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.