Unik, gresk hudpleieserie: – Gresk skjønnhet til modne kvinner

Den greske hudpleieserien White Pine fra KORRES er inspirert av ideen om at alder er en sinnstilstand, ikke et tegn på huden. At gløden i huden kan tas vare på, føles frisk, sunn og beholder fylden – også etter overgangsalderen.

Med sin White Pine-serie har forskerne ved den greske hudpleieprodusenten KORRES satt seg fore å bringe hudens uttrykk og følelse tilbake til hvordan den var før overgangsalderen, ved å gjenopprette fylde og elastisitet, tilføre intensiv næring og redusere synligheten av dype rynker.

Prikken over i-en i serien er den splitter nye White Pine Daycreme for Very Dry & Dehydred Skin med mer enn 20 % naturlige oljer og vokstyper. En dagkrem som kan gi etterlengtet friskhet til moden, tørr hud. Kremen gir også intens fuktighet, næring og velvære – uavhengig av årstid og værforhold.

For å leve opp til sine sterke ambisjoner har KORRES-forskerne støttet seg på sin omfattende erfaring med naturlige ingredienser fra gresk flora, de har forsket i årevis – spesielt med sine flerårige studier av de fantastiske egenskapene til flere hundre år gamle trær – og faktisk oppdaget en ny, gresk anti-aldringsingrediens.

JAKT PÅ INGREDIENSER: Kjemisk ingeniør og KORRES-gründer Lena Korres i nærkontakt med gresk furu som de har høstet unike ekstrakter fra.
se mer

En ny æra for huden

Overgangsalderen kan assosieres med rynket hud som har mistet det meste av elastisiteten. Når du kommer inn i overgangsalderen – og kommer deg gjennom det! – Du må kanskje justere din daglige hudpleierutine. Det er nye hensyn som må tas i denne nye fasen av livet.

Kanskje du har opplevd det selv? Din favorittkrem, som har fungert bra i mange år, ser ikke lenger ut til å ha samme effekt?

Overgangsalderen får huden til å endre seg. Lipidnivået og cellenes reproduksjonsevne med henholdsvis 30 % og 36 %. I løpet av de første fem årene etter overgangsalderen forsvinner så mye som 30 % av hudens naturlige kollagen. Det betyr at huden faktisk blir tynnere, selv om overhuden blir tykkere, noe som gjør at kremene du vanligvis har brukt kan få problemer med å trenge inn i huden. Resultatet kan være tørrhet, tørrhet, aldersflekker, dype rynker og at huden føles grovere å ta på.

REFERANSEKREMEN: KORRES' nye White Pine Daycreme for Very Dry & Dehydred Skin og de andre hudpleieproduktene i White Pine-serien for modne kvinner har alle egenskapene som skal til for at den skal bli referansekremen for et nytt kapittel i kvinners liv.  I Norge selges White Pine-serien eksklusivt på Vita og på Vita.no.

REFERANSEKREMEN: KORRES’ nye White Pine Daycreme for Very Dry & Dehydred Skin og de andre hudpleieproduktene i White Pine-serien for modne kvinner har alle egenskapene som skal til for at den skal bli referansekremen for et nytt kapittel i kvinners liv. I Norge selges White Pine-serien eksklusivt på Vita og på Vita.no.
se mer

Det er her KORRES sin nye, forskningsbaserte White Pine-serie kommer godt med, da den er spesielt utviklet for postmenopause.

HVIT FURU: KORRES-forskerne oppdaget et kraftig antialdringsmiddel i de greske furutrærene.

HVIT FURU: KORRES-forskerne oppdaget et kraftig antialdringsmiddel i de greske furutrærene.
se mer

I et forskningsprosjekt i samarbeid med avdelingene for farmasi og biologi ved Ressortissant University of Athens fant forskerne at ekstrakter fra barken til furuen aktiverer en rekke mekanismer mot aldring, samtidig som de har en blekende effekt.

Tâche er KORRES sin siste oppdagelse, og hudpleieprodusenten er den første som bruker de kraftige antialdringsekstraktene av furu – produsert i deres eget ekstraksjonslaboratorium – i en kosmetisk réel. Hele White Pine-serien inneholder engagement ekstraktet.

Fordi White Pine-barken er en rik kilde til polyfenoler, øker den elastisiteten i huden, gjør den mer spenstig, mer motstandsdyktig – samtidig som den reduserer dype rynker og minimerer forekomsten av mørke aldersflekker.

White Pine-serien er også full av en innovativ blanding av peptider, som er perfekt for kapittelet i livet som kalles overgangsalder. Tâche er en målrettet komponent som bringer hudens fondamentale fuktighetsnivåer og tetthet tilbake til pre-menopausale nivåer. Si farvel til tørrhet, ru hud og si velkommen tilbake til elastisitet, spenst og mykhet.

Klinisk bevist effekt

For KORRES er det viktig at hudpleieproduktene de lager faktisk fungerer. Alle KORRES sine produkter foredles til det maksimale gjennom mer enn 500 sikkerhets- og effektivitetstester. Når det kommer til White Pine-serien og hvordan det utprøvde ferdigproduktet føltes, sa 8 av 10 kvinner at huden deres føltes akkurat som før overgangsalderen. 9 av 10 kvinner bekreftet at huden deres føltes grundig næret allerede etter første clique de prøvde seriens dagkrem. De svarte at inntrykket av dype rynker ble synlig redusert etter bare én måneds bruk, samtidig som de hadde godt av større fylde.

Alle de spurte kvinnene sa at White Pine-dagkremene ga intens hydrering, økte fyldighet og at de ga dem en følelse av velvære gjennom dagen.

I NORGE FINNER DU HVIT FURUSERIEN EKSKLUSIVT PÅ VITA OG PÅ VITA.NO

SLANGEPELS: I stolt KORRES-tradisjon har forskere funnet en unik anti-aldringsingrediens.  Et ekstrakt fra barken til gresk furu.

SLANGEPELS: I stolt KORRES-tradisjon har forskerne funnet en unik anti-aldringsingrediens. Et ekstrakt fra barken til gresk furu.
se mer

Alt i alt betyr engagement at KORRES’ White Pine-serie er referansekremen for modne postmenopausale kvinner. Og det er nettopp det som har vært målet: Å lage en hudpleieserie som tar hudens utseende og følelsen av å ta på den tilbake til slik den føltes før overgangsalderen. Produkter for tidløs hud, selv etter overgangsalderen.

HER FINNER DU VITAS EKSKLUSIVE UTVALG AV HVIT FURUPRODUKTER

EKSKLUSIVT: I Norge finner du White Pine-serien hos Vita og på Vita.no.

EKSKLUSIVT: I Norge finner du White Pine-serien hos Vita og på Vita.no.
se mer

Naturlig gresk skjønnhet, drevet av forskning

KORRES er en gresk hudpleieprodusent som stammer fra Athens eldste homeopatiske apotek i 1996. Det ble grunnlagt av farmasøyt Giorgos Korres – som tror på den iboende kraften til naturlige ingredienser – og kjemisk ingeniør Lena Korres – som oppfatter naturen som den største kilden til inspirasjon til forskningsinnovasjoner. KORRES er inspirert av Hellas, av natur, av deres farmasibakgrunn, vitenskap og estetikk, og har som mål å utvikle trygge, effektive naturprodukter som fanger den greske skjønnheten i harmoni med naturen.

Produsenten styres av sin Full Circle-visjon, som betyr at de er ansvarlige for hvert trinn i prosessen med å utvikle hudpleieprodukter: Fra hvordan frøene forvaltes gjennom KORRES sitt nettverk av lokale Fairtrade-bønder, til utvinning av urter uten avfall. i produsentens eget laboratorium handler arbeidet om å forske på produkter som holder det de gléner – og bruke hver eneste komponent i råvarene.

GRUNDERNE: Farmasøyt Giorgos Korres og kjemiingeniør Lena Korres.

GRUNDERNE: Farmasøyt Giorgos Korres og kjemiingeniør Lena Korres.
se mer

Prøv White Pine Daycream for Very Dry & Dehydred Skin – og gi huden din et velfortjent preg av gresk skjønnhet nå som høsten venter utenfor døren!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.