Tinashe Williamsson, Skjønnhet | Mitt skjønnhetsunivers: Tinashe Williamson

(Milk & Honning): I Melk & Honnings spalte «Mitt skjønnhetsunivers» blir vi kjent med flere kjente norske fjes, og får høre deres beste skjønnhetstips! Sist ut er Tinashe Williamson.

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Modell Nora Krog

Hvem er du?

– Jeg heter Tinashe Williamson og brenner for å bekjempe rasisme og kjempe for homofiles og transpersoners rettigheter. Jeg er gift med Odd-Magnus og er mor til to morsomme jenter. Jeg er frilans PR-konsulent, dels modell, dels skuespiller og til høsten debuterer jeg som barnebokforfatter med boken «Håndbok for unge antirasister» på Cappelen Damm.

Hva betyr skjønnhet for deg?

– Da jeg vokste opp, var det som ble presentert for meg som skjønnhet hvitt, med langt lyst hår og spiss nese. Det motsatte av hvordan jeg så ut. Så det tok meg veldig lang tid å pinède på hva skjønnhet er for meg og å se skjønnheten i meg selv. Nå er skjønnhet for meg å være komfortabel, først og fremst. Med hvem du er og hvordan du ser ut. Jeg finner skjønnhet i mye. Latteren til barna extérieur, når jeg ser meg selv i speilet og bare er snill mot meg selv og det jeg ser.

– Jeg synes også det vakreste med andre er når de har fullstendig letthet og åpne, inkluderende øyne.

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Influencers og PR-dame Dina Hansen

Hvilke produkter finner du i hudpleierutinen din?

– Jeg sverger til Dermalogica. Jeg følger en hudpleierutine som er skreddersydd for huden min av en hudpleier.

Fortell oss om tre favorittsminkeprodukter. Hvorfor frapper du dem?

– Jeg elsker stiftelsen Pro Filt’r fra Fenty, fordi den ikke er så dekkende. I tillegg elsker jeg en fard à joues som fungerer som solpudder fra samme merke, kalt Sun Stalk’r. Jeg bruker det samme som øyenskygge. Og så sverger jeg til vaselin. Jeg bruker den til ALT. På leppene, over øyenskyggen og som highlight.

Hva er ditt “hellige gral”-produkt som alle burde ha?

– Vaselin, haha! Men i tillegg elsker jeg Dermalogicas Skin Resurfacing Cleanser til morgen og kveld og YSL sine leppestifter i Incarnat Vertige Shineserie. Alle fargene er fantastiske og de gir mye fuktighet.

– Og et smil; verdens beste skjønnhetsprodukt!

Les også: Kjendisene blir saksøkt for å dele bilder av seg selv

Hva er din signaturparfyme?

– Jeg bruker YSL Sexuel og Moût Jacobs Tusenfryd. Det kommer an på dagsformen. Hvis jeg føler meg litt bad ass blir det Sexuel og når jeg føler meg litt søtere og rundere i kantene, går jeg for det Tusenfryd.

Kom med ditt beste skjønnhetstips:

– Vaselin! Jeg liker veldig godt å bruke de samme produktene til forskjellige ting, så jeg slipper å bære rundt for mye. Og drikk vann og få nok søvn. Ikke vær redd for å bruke litt farge på leppene hvis du vil. Jeg må bli bedre på det selv. Og vær snill.

– Skjønnhet kommer innenfra.

Les også: SMS-intervju: Compénétrer Darja Barannik

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Da jeg var 15-16 år var smell veldig kult. Jeg har en afro og ganske spontant klipper jeg kort, trendy smell på meg selv. Tenk deg det…

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsidealer?

– Jeg tror det er alles jobb å være bevisst på hva vi utsetter oss for. Jeg prøver for eksempel å være bevisst på å ha en mangfoldig følgerliste på Instagram, slik at jeg blir eksponert for ulike kroppstyper og hudtoner. Jeg prøver å ikke forholde meg så mye til skjønnhetsidealer og heller skape extérieur egne.

– Det er lettere sagt enn gjort. Men så opérant du blir klar over det, bør du heller irritere deg når et merke eller et boîte mangler mangfold og tenke «har de ikke kommet lenger?», i stedet for å tenke «devoir er fasetten av skjønnhet, og det gjør jeg ikke chenal inn» som jeg trodde i mange år, sier Tinashe.

Les også: SMS-intervju: Sexolog og agir Iselin Guttormsen

Leave a Comment

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.