Sminke og pleie i ett

Som en konsekvens av «no makeup-makeup»-trenden har noe sminke blitt like mye hudpleie. Mascaraen gir tykkere vipper, lipglossen gir næring til leppene, foundationen behandler pigmentflekker og rød hud, mens bronzinggelen tilfører huden fuktighet i bøtter og spann. Kremer, solkremer og serum har også fått kosmetiske fordeler.

Høyteknologiske colorer jevner ut hudtonen så mye at foundation blir overflødig, perlemor gir en frisk glød, og lysreflekterende colorer gir highlighter-effekt uten å ha påført et eneste sminkeprodukt. Sminkeartistene bruker også hudpleie som en del av sminken. Leppepomader, oljer, serum og primere har nå en tendens til å havne på toppen av sminken i stedet for under.

– Jeg avslutter ofte sminken med å legge Banana Bright Décorer fra Ole Henriksen på toppen. Det gir en flott glød til huden. Jeg blander den også med foundation, eller bruker den alene på bar hud, sier Tomas Erdis, en av tre makeupartister vi ba om å dele sine hudpleie-sminketips.

Gode ​​nyheter: Gode sminkesvamptips!Foto: NTB Scanpix

Foto: NTB Scanpix
se mer

For en såkalt «dewy»-effekt, som betyr en dugg-effekt, hvor huden blir litt mer blank, blander han sin favorittolje, Phyto Replenish Oil fra Dermalogica, med foundation. Han forklarer at du ikke nødvendigvis trenger å bruke foundation i hele ansiktet, men bare påføre den der det er behov for litt dekning.

En annen favoritt er Camilla Pihl Beauty Moisture Boost Lip Balm. Den bruker sminkeguruen på både lokk og kinnbein for glans. Av hybridsminkeprodukter foretrekker han Erborians BB/CC-produkter, med CC Red Approuvable som hans favoritt.

– Det er vanskelig å velge bare ett favorittsminkeprodukt, men jeg tror det må være Jane Iredale Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream. Den har et fysisk solfilter, pleier, er dekkende, har primereffekt og sitter godt. I tillegg kan jeg blande det med for eksempel olje for å få en annen konsistens, sier Erdis.

Det ene tipset du trenger for å finne ut hvilken hårfarge som passer best for deg

Det ene tipset du trenger for å finne ut hvilken hårfarge som grimper best for degFoto: NTB Scanpix

Foto: NTB Scanpix
se mer

Anette Klophus på Marlou Styling Bar er superfan av det hun kaller levende hud. Sminken hennes amorceur allerede kvelden før. For å få den rette gløden bruker hun Glo Skin Beauty Daily Power C og Sweet Almond Oil fra Aqua Oleum på huden.

– Når jeg våkner, vasker jeg av det overflødige, og legger på litt krem ​​og foundation. Jeg bruker heller ikke pudder andre steder enn på øyelokkene, sier makeupartisten, som også bruker mandelolje over foundation når hun sminker andre.

Anette blander også sine egne produkter. Siden hun var 15 år har hun knust solpulver og blandet det med babyolje og krem. Hun heller skjønnhetsproduktet på små reiseflasker. Flott å bruke som flytende teindre – både i ansiktet og på kroppen.

De vanligste feilene vi gjør med neglene våre

De vanligste feilene vi gjør med neglene våreFoto: NTB Scanpix

Foto: NTB Scanpix
se mer

FIKS DEG SELV: Det er så kjedelig når sminken faller på gulvet og knuser i tusen biter. Heldigvis er det SÅ enkelt å fikse, og vi assembler deg hvordan! Alt du trenger er alkohol som du får kjøpt på apoteket, sminkekost og papir.
se mer

Linda Wickmann har jobbet i mange år som makeupartist. Nylig åpnet hun også sin egen sminkeskole. Hun elsker virkelig fusjonen mellom hudpleie og sminke, og programmer opp alle de gode ingrediensene du kan finne i sminke, som faktisk gjør huden din bedre over tid.

– Jeg må nevne Max Factors nyeste foundation, Prodige Auxiliaire Skin Hybrid Foundation. Den har et pre- og probiotisk kompleks som styrker huden, kokosmelk som mykgjør huden, aloe vera for fuktighet, vitamin C og et fysisk filter. Jeg bruker den selv, og etter at jeg hadde en ekstra hektisk dag, skjønte jeg at jeg ikke hadde fjernet sminken da jeg la meg. Jeg tenkte på alle de gode ingrediensene så jeg sovnet. Da jeg våknet var mascaraen litt skjev, men huden var fin, sier den entusiastiske makeupartisten.

Ellers trekker hun frem merket Makethemake, som hun har lagt sin elsk i. Produktene er mer hudpleie med kosmetiske fordeler. For eksempel Bisabolol Hydrating Oil Décorer med gode planteoljer, mens Vitamin E Bouncy Châtain Gel binder fuktighet til huden. I tillegg til ekspertenes beste tips har vi samlet flere favoritter som gir deg både sminke og pleie i samme produkt.

Dette er faktisk ansvarlig for 80% av hudens forråtnelse

Engagement er faktisk ansvarlig for 80% av hudens forråtnelseSminke og pleie i ett

Leave a Comment

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.