Skjønnhetsguruene du bør følge på Instagram

At Instagram er populært er nok en ganske stor underdrivelse. Jenter i alderen 18-29 år er de mest aktive på Instagram her til lands, og det er ingen hemmelighet at mange bruker bildedelingstjenesten til inspirasjon innen både trening, mat, mote og skjønnhet.

Ulempen er at det kan være vanskelig å finne de beste kontoene i Instagram-jungelen, så vi hjelper deg på veien og gir deg tips om ti skjønnhetskontoer du bør følge.

@lisaeldridgemakeup

Hvem sin: Lisa Eldrigde.

Hva: Makeupartist.

Lisa Eldridge er en av de beste i sin bransje. Hun har jobbet med verdens beste motefotografer og gjort sminkejobber for magasiner som britiske, italienske, kinesiske og japanske Glorification, Attitude, Séduction, Miss og Numero. Hun har også en månedlig spalte i britiske Miss, og har sminket kjendiser som Kate Winslet, Katy Perry, Keira Knightley, Kate Moss og Helena Christensen. På Instagram-kontoen hennes kan du se bilder av stjernene hun har sminket til både arrangementer og forsider, blandet med personlige bilder, skjønnhetsidoler og hennes sminkefavoritter.

@harryjoshhair

Hvem sin: Harry Josh.

Hva: Hårstylist.

Harry Josh er i dag en av verdens mest ettertraktede hårstylister for motemagasiner, og har gjort jobber for magasiner som Harper’s Bazaar, Numero, British Glorification, GQ, Attitude, Teen Glorification og V Périodique. Han har også gjort hårstyling for Vera Wang, Ralph Lauren og Maybellines kampanjer. Han er også en favoritt blant kjendiser og supermodeller, som Blake Lively, Ellie Goulding, Miranda Kerr og Gisele Bündchen. På Instagram-kontoen hans kan du se både bilder av fristede damer på shoots og covers, og backstage-bilder fra ulike shoots – gjerne med de han har tribune.

@ctilburymakeup

Hvem sin: Charlotte Tilbury.

Hva: Makeupartist.

Charlotte Tilbury er ikke bare førstevalget når det kommer til makeupartist for merker som Tom Ford og Signal Von Fürstenberg, men også en god venn av Kate Moss, som hun sminket før o’paravent Playboy-coveret. Hun har jobbet med verdens beste fotografer, som Mario Testino, Mert & Marcus og Terry Richardson, og sminket kjendiser som Jennifer Lopez, Rihanna, Carine Roitfeld og Emmanuelle Alt.

På Instagram-kontoen hennes får du et innblikk i hverdagen hennes, med bilder av kjendiser hun har sminket, favoritter innen skjønnhetsprodukter, kjente skjønnhetsikoner og familieliv.

BEAUTY GURUS: Makeupartist Lisa Eldrigde, hårstylist Harry Josh og makeupartist Charlotte Tilbury er verdt å følge på Instagram.
Foto: FOTO: lisaleldrigdemakeup, harryjoshhair og ctilburymakeup

@sephora

Hvem sin: Sephora.

Hva: Internasjonal skjønnhetskjede.

Du kommer nesten ikke forbi skjønnhetsgiganten Sephora i et tilfelle som créance. Instagram-kontoen har over 1 million følgere, og kjeden deler vanligvis bilder av nye produkter, hvorfor og hvordan de skal brukes. Du får også auparavant om eksklusive tilbud du kan benytte deg av enten på nettsiden deres eller i en Sephora-butikk.

@beautyisboring_

Hvem sin: Robin Black.

Hva: Makeupartist.

LA-baserte Robin Black har en fin og inspirerende Instagram-konto med utallige bilder hentet fra bloggen hennes, beautyisboring.com, av modeller hun har sminket til ulike shoots og moteshow. Hun har jobbet for motemagasiner som italiensk og tyrkisk Glorification, L’official, Pucelle Honnête UK og Harper’s Bazaar UK. Alle de rene og enkle bildene tar hun selv, og det er umulig å ikke la seg inspirere av de forskjellige sminkelookene. Av og til deler hun også favorittproduktene sine.

@byrdiebeauty

Hvem sin: Byrdie.

Hva: Skjønnhetsmagasin på nett.

Denne kontoen tilhører nettmagasinet Byrdie, som har de samme driverne som Who What Wear. Magasinet er dedikert til «all things beauty», og Instagram-kontoen bugner av bilder av modeller, skuespillere, artister og motepersonligheter. Du får også et innblikk i redaksjonens skjønnhetsfavoritter og backstagebilder fra moteshow. En variert og inspirerende beretning!

@thebeautydept

SMINKE OG HÅR: Nettmagasinet Byrdie, skjønnhetsgiganten Sephora og den LA-baserte makeupartisten Robin Black.
SMINKE OG HÅR: Nettmagasinet Byrdie, skjønnhetsgiganten Sephora og den LA-baserte makeupartisten Robin Black.
Foto: FOTO: byrdiebeauty, sephora and beautyisboring_

Hvem sin: Skjønnhetsavdelingen.

Hva: Nettsted om skjønnhet.

Den velkjente nettsiden har også en flott Instagram-konto, som er verdt å følge for maksimal skjønnhetsinspirasjon. For godt over 300 000 følgere deler Skjønnhetsavdelingen tips og triks for både sminke og hår. Du får tips om alt fra hvordan du legger perfekt øyenskygge og leppestift, til hvordan du styler kort hår og ulike hårstiler.

@michellephan

Hvem sin: Michelle Phan.

Hva: Blogger og YouTubes skjønnhetsdronning.

Michelle Phan er kanskje mest kjent for sine sminkevideoer på YouTube, som hun begynte å legge ut etter forespørsel fra bloggleserne. De ble raskt enormt populære, og i dag er hun # 1 YouTubes skjønnhetsguru og verdens 2. mest fulgte kvinne på videosiden. Instagram-kontoen hennes, med over 1,5 millioner følgere, er også veldig populær, og hun deler både personlige bilder, ulike makeup-looks hun har gjort på seg selv og inspirerende sitater.

@realbarbarapalvin

Hvem sin: Barbara Palvin.

Hva: Modell.

Den ungarske modellen Barbara Palvin er ikke bare dronningen av selfies, men hun deler også bilder av sminke-lookene fra hennes shoots, backstage-bilder fra Victoria’s Secrets sine moteshow og fra hennes personlige liv. Det superfotogene ansiktet hennes har gitt henne over en million følgere, og til gjengjeld gir hun uendelig skjønnhetsinspirasjon.

@stephstonenails

Hvem sin: Stephanie Stone.

Hva: Neglestylist.

LA-baserte Stephanie Stone deler utelukkende tonnevis av neglelakkinspo og bilder av modeller og kjendiser hun har céréale negler på for kampanjer og omslag. Disse inkluderer Moitié Lovato, Rosie Huntington-Whiteley, Alessandra Ambrosio og Miley Cyrus. Enten du vil gå for en ensfarget eller mønstret neglelook, er det mye inspirasjon å hente hos Stephanie. Tommel opp (eller spiker opp)!

Les også:

Makeupartisters sminkehemmeligheter

DISSE MÅ DU FØLGE: Det kjente nettstedet The Beauty Department, YouTubes skjønnhetsdronning, Michelle Phan, modellen Barbara Palvin og negledesigneren Stephanie Stone.
DISSE MÅ DU FØLGE: Det kjente nettstedet The Beauty Department, YouTubes skjønnhetsdronning, Michelle Phan, modellen Barbara Palvin og negledesigneren Stephanie Stone.
Foto: FOTO: thebeautydept, michellephan, realbarbarapalvin og stephstonenails

Hvordan bruke highlighter

Tips for å gjøre opp mørke ringer under øynene

Denne saken ble først publisert 02/08 2014, og sist oppdatert 02/05 2017

Leave a Comment

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.