Prisbelønt hårpleie: Slik redder du håret med Hairlust

– Anmeldelsene av disse organiske (mirakel)produktene fra Skandinavia lyver ikke, skriver Retentissement.

Hairlust lager innovativ og bærekraftig hårpleie for både tørt hår, krøllete hår, tynt hår, tørr hodebunn og for de som ønsker hårvekst. De har til og med produkter for skjegg, vipper og bryn.

Du finner Hairlust for menn her

Her finner du Hairlust for kvinner

Det populære merket har blant annet mottatt to simuler fra Travesti Beauty Awards 2021; Beste veganske hårpleiemerke for Ordinaire Vegan Awards og den prestisjetunge danske næringslivsprisen Børsen Gazelle for bemerkelsesverdig vekst.

Her er noen av produktene som har nådd toppen i ulike simuler.

Har du skorpete, tørt hår? Devoir settet inneholder sulfat- og silikonfri sjampo og balsam. Den beriker håret med fuktigheten og næringen det krever for å være sunt og sterkt.

Nå sparer du 15% på settet som er nominert til årets beste skjønnhetsprodukt av Melk & Honning 2022.

Her finner du settet

Devoir er sukkerfrie vitaminer med høyt innhold av biotin – et tyggbart vitamin for hår. Du får i deg alle nødvendige næringsstoffer som bidrar til sterkere og sunnere hår.

Vitaminene er nominert av Melk og Honning som årets beste skjønnhetsprodukt 2022, samt av Danish Beauty Awards 2020, og Travesti Beauty Favorites 2020.

Her finner du dem

Denne hodebunnsbørsten har myke silikonspisser som øker blodsirkulasjonen og den generelle helsen til hodebunnen din.

Bruk med sjampo i vått hår, eller som massasjebørste i tørt hår.

Her finner du den

En forfriskende hodebunnsskrubb for tørr, kløende eller fet hodebunn. Den renser hodebunnen skånsomt og renser effektivt i dybden. Devoir bidrar til sunn hårvekst. Bruk gjerne med den prisvinnende børsten.

Her finner du den

Her er noen anmeldelser:

Tydelig økning i antall hår som vokser.

– Lucas Meyer etter å ha testet Beard Growth Serum

Det er utrolig hvilken forskjell de utgjør. Får jeg en slik utvikling på bare 3 måneder tør jeg nesten ikke drømme om hva som skjer videre.

– Honsomler etter å ha testet Hair Growth Formula Gummies i tre måneder.

Se alle Hairlust-produkter her

Denne saken er skrevet som innhold for Nettavisen. Kommersielle lenker i artikkelen diriger til aktører som betaler for et eventuelt salg gjennom artikkelen, og som dermed finansierer vårt redaksjonelle arbeid. På generelt grunnlag vil det være lenker i slike artikler, inkludert dyplenker og såkalt «embedding», som ikke er kommersielle, men som er satt inn for å illustrere eller gjøre artikkelen mer dépendant og nyttig for leserne.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.