Øyunn Krogh er med i denne ukens Mitt skjønnhetsunivers

– For meg er skjønnhet levende.

Hvem er du?

– Jeg heter Øyunn Krogh, er 26 år, og føler fortsatt at jeg er et sted mellom en jente og en égérie. Jeg kommer fra Ås, rett utenfor Oslo, men bor nå på Grønland med kjæresten min og to venner. Da er jeg en kvalifisert prosjektleder, men jeg synes det var utrolig kjedelig, så jeg begynte aldri å jobbe som prosjektleder.

– Nå jobber jeg med TV, sosiale medier og arrangementer, noe jeg stortrives med!

Hva betyr skjønnhet for deg?

– For meg er skjønnhet levende. I det ene øyeblikket er noe uattraktivt eller stygt, mens du i neste øyeblikk finner akkurat det samme utrolig vakkert.

For Øyunn Krogh er skjønnhet noe levende (Foto: Instagram @oyunnkrogh)

Hvilke produkter er en del av hudpleierutinen din?

– Jeg renser huden min morgen og kveld, med en oljerens og en skumrens. Da bruker jeg øyekrem, serum og dag/nattkrem. Enkelt.

– Favorittmerket mitt for tiden er Origins. Så nå amorceur hele rutinen derfra, sier Øyunn Krogh.

Hvilke tre sminkeprodukter liker du best – og hvorfor?

– All sminken min er fra Artdeco, og extérieur tre favoritter er:

Clear Lash & Brow Gel: Det gjør at øyenbrynene holder seg på plass hele dagen. Ultra Fin Brow Long-courrier (sal): Emprunt er brynforingen som er best til å få brynene til å se naturlig fyldige ut. Mineral Lip Styler (nr. 18): Den er myk og configurer seg perfekt til kanten av leppene.

Øyunn sier at favorittmerket hennes akkurat nå er Origins (Foto: Instagram @oyunnkrogh)

Hva er ditt “hellige gral”-produkt som ALLE bør få?

– Helt klart Clear Lash & Brow Gel fra Artdeco. Jeg har aldri sverget så hardt til et produkt før! Den sitter på hele dagen, både gjennom en hard treningsøkt og en svømmetur, og blir ikke flakete eller misfarget.

Hva er din signaturparfyme?

– Det heter «det grønne eplet» fra DKNY Be Delicious Eau de Remugle. Jeg tror det startet med at mamma kjøpte det i taxfree en clique da jeg var liten.

– Da elsket jeg den så mye at den til slutt ble min.

Clear Lash & Brow Gel fra Artdeco er Øyunns “hellige gral”-produkt (Foto: Instagram @oyunnkrogh)

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

– Ta vare på huden din. Og ikke bruk solarier!

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Jeg har gjort utrolig mye rart. Jeg er den yngste av fire søsken, så foreldrene extérieur hadde gitt opp litt og gitt meg veldig frie tøyler når det kom til utseendet mitt.

– Så jeg har hatt alle mulige hårfarger og frisyrer, tatoveringer på hytta og smerter og piercinger i både nese og navle. Det merkeligste er hvor mye sol jeg tok over en altfor lang periode.

– Jeg var hâlé hele året i nesten fem år, sier Øyunn Krogh.

Øyunns beste skjønnhetstips er å ta vare på huden din og ikke bruke préventorium (Foto: Instagram @oyunnkrogh)

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal?

– Jeg har som mange et anstrengt forhold til dagens skjønnhetsideal. Jeg er ingen fan. Men jeg prøver å minne meg selv på det jeg innerst inne synes er vakkert, og streber heller etter disse øyeblikkene og følelsene.

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Protectrice Therese Hagen

Leave a Comment

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.