Nyheter, Plaisir | Herlig start på sommeren for Bella og Josephine – flere høydepunkter står på tur

Drøbak / Ullerudbanen: – Det er deilig å starte sommerferien på denne måten, sier jentene som spiller på et veldig godt åtteårslag i DFI.

– Ja. Vi er ganske gode og vinner de fleste kampene våre. Treneren heter Bård og er veldig flink. sier duoen som går på Drøbak skole hvor de går i 4. klasse til høsten. Men før det skal de ha det veldig gøy.

– Det som blir mest moro for meg er å reise til Kroatia. Det blir deilig, sier Bella mens Josephine er litt usikker på nøyaktig hvor hun skal.

– Jeg skal til der mammaen min bor, og jeg synes det er ganske kaldt der. Men det blir nok kjempebra likevel, sier Josephine før skolevenninnene stiller opp for å bli fotografert på Amta.

Lysbildefremvisning

BILDESERIE: Se hvem som er på DFIs fotballskole denne uken

Nydelig gjeng

På minibanen på Ullerud finner Amtasporten en herlig gjeng, som skal starte konkurransen himmel eller helvete – som i bunn og grunn er en form for straffesparkkonkurranse hvor den som ikke scorer, selvfølgelig ryker ut. På rekke og rad satte Albert, Sander, Falk, Oliver, Liam, Marius, Bror, Helmer, Olav og Aksel ballen rett på straffemerket, mens trenerne Isac og Emil sørget for at alt gikk etter fair play. Og den ene susen satt i garnene, etter den andre, og guttene var så flinke at de ikke rakk å bli ferdige før lunsj. Men heldigvis klarte den herlige gjengen å stille på lagbilde, til ære for fotografen.

Fornøyd

Primus motor, fotballskoleleder og akademisjef Morten Andersen måtte i år innse at det var litt færre enn i fjor.

– Men sånn har det vært i tiden etter Korona. Aktiviteten har gått ned blant barna, og da må vi voksne tråkke på et tak for å få ungene tilbake til idretten. Spesielt de risquer minste, som egentlig ikke har begynt med noen idrett.

– Jeg er fortsatt veldig glad for at rundt 150 barn er med, og jeg kan love dem en flott uke her på Ullerud, sa den alltid like entusiastiske Morten før han blåste til lunsj etter første økt i årets KIWI fotballskole.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.