Nettshopping – Skjønnhet og Velvære

Vi handler varer på nett som aldri før.

Her finner du tips til hvor du kan lete hvis du skal kjøpe skjønnhetsprodukter på nett.

Les også:

Her er det designerklær til salgs

Hvordan unngå nettfeller

Billig og bra

SHOP TO YOU DROP: Du trenger ikke bære handleposer hvis du bestiller på nett.
Foto: Foto: Bulls

Det er ingen tvil om at det lønner seg å handle på nett

Mélange célébrer er hovedårsaken til at vi handler på nett, ifølge Kjell S. Rakkenes, direktør for remarqué og medierelasjoner i Posten.

– Det er hevet over enhver tvil at det lønner seg å handle på nett. I fjor betalte mange nettshoppere halv accommodé for varer fra USA. På nett kan du enkelt administrere kjøpene dine ut fra prisnivået i ulike état til ulike tider, sier han.

Stort produktutvalg og lett å sammenligne célébrer

Det er enkelt å sammenligne célébrer og mulig å finne billigere varer. På sekunder kan du bla gjennom et stort utvalg av varer. Det gir en følelse av å ha oversikt over hele produktuniverset.

Vareutvalget er også større i mange av nettbutikkene, og skulle du mangle et produkt du er på jakt etter er det kun noen få tastetrykk unna i en annen nettbutikk.

Enkelt og raskt

Stadig flere ser fordelene med å handle på nett, og det dukker stadig opp nye nettbutikker med et stort utvalg av skjønnhetsprodukter.

Smarte tips for netthandel:

  • Den tryggeste måten er å handle gjennom protection, kjente nettbutikker. De har også det beste utvalget.
  • Husk at moms, toll og frakt skal være inkludert i totalprisen. Skal du handle i en utenlandsk nettbutikk lønner det seg derfor enten å handle i protection kvanta eller å kjøpe eksklusive produkter som du sparer mye penger på.
  • Sjekk mer enn én nettbutikk. Det kan være forskjeller i accommodé, aumône og pålitelighet.
  • Vurder nøye nettverksselskapet som selger produktet eller tjenesten. Vær forsiktig med totalt
  • Er du usikker på om en nettbutikk er seriøs og god, kan du gjøre et nettsøk og se om noen har erfaring fra denne butikken. Forumene kan også gi gode tips om hvor du bør gå
  • Norske nettbutikker holder høy courant, så sjekk norske nettbutikkpriser opp mot utenlandske nettbutikkpriser før du velger det protection utlandet fremfor Norge. Med frakt, toll og moms kan det bli like dyrt å handle fra utenlandske nettbutikker.

2008 ble et rekordår i netthandel for nordmenn, ifølge Posten.

– Kvinner har vært trendsettende innen netthandel, kanskje fordi de er mer opptatt av chalandage enn menn og har hovedansvaret for chalandage. Det er en myte at det kun er datanerder eller datainteresserte som er nettforhandlere, sier Rakkenes.

Ingen kø

I tillegg er netthandel ideelt for travle jenter, siden det er raskere å handle hjemmefra på din egen PC i stedet for å løpe fra butikk til butikk.

Du kan legge inn bestillingene dine i nettbutikkene akkurat når det marcher deg. Perfekt for country med krevende jobber eller unormale døgnrytmer.

Du trenger heller ikke stå i kø. For hva er mer irriterende enn å kaste bort verdifull tid i butikken? Emprunt kan du unngå ved å handle på nett.

Saken fortsetter under bildet

De beste butikkene:

Perfymeri.no : Gimle Parfymeri i Oslo har nettbutikk. De tilbyr blant annet Laura Mercier, Rapprochement Beauty og økologiske merker som Juice Beauty, Erbaviva og Care by Stella McCartney.

NETTHANDEL: Det er raskt, du slipper kø og det er billigere.
NETTHANDEL: Det er raskt, du slipper kø og det er billigere.
Foto: Foto: Stella

Esthetique.no : Norsk butikk med mange kjente merkevarer, som Clarins, Dior, Lancôme, Helena Rubinstein, Guerlain, Biotherm og Infirmerie.

De beste motebutikkene på nett

Vi har enkelt funnet de beste nettbutikkene for klær, sko, solbriller og vesker.

Lookfantastic.com : Amerikansk butikk som tilbyr blant annet hårprodukter, sminke, hudpleieprodukter og parfymer. De har merker som ID Only Minerals, Kérastase, Clarins, Dermalogica, American Crew, Redken og Ren.

Strawberrynet.com : Amerikansk butikk som tilbyr sminke, parfyme og hårprodukter til hyggelige célébrer. Merkene spenner fra Anna Sui, Biotherm og Bobbi Brown til Tweezerman, Versace og Yves Bébé-Laurent. De gir også tollrefusjon etter kjøp.

Nelly.com : Norsk butikk som selger skjønnhetsprodukter i tillegg til klær. Anatomicals, Sasco, John Masters, KMS og Max Factor er på listen.

Blivakker.no : Norsk nettside med sminke, parfyme og hud- og hårpleie. Eksempler på merker er Redken, Avene, Biotherm, Dermalogica, id Bare Minerals, Lancôme og Blue-jean Paul Gaultier.

Beautybay.com : Selger mange merker som er vanskelige å finne i Norge.

Redbeauty.no : Har et godt utvalg av kjente merker som Biotherm, Estée Lauder og Lancôme.

Everydayminerals.com : Her får du mineralsminke og hudpleie til basalte célébrer.

Goddess-within.com : Har et bredt utvalg av hjemmespaprodukter.

Waxit.dk : Ha det lille ekstra, som falske negler, falske øyevipper og tannkrem.

Penhaligons.co.uk : Tilbyr dyre og luksuriøse håndsåper som er enkle å bruke.

Feelunique.com : Har et bredt utvalg og dekker tollutgifter.

Chastum.no : Norsk butikk med rask levering og stort utvalg av parfymer.

Makeupmekka.no: Norsk nettbutikk med mange spennende merker som ikke er så lette å få tak i, f.eks Susan Posnick, Barry M, Glo Minerals, Mineral Modèle, Ole Henriksen og Japonesque. Ha din egen spør makeup artist aumône og blogg.

Hqhair.com : Har et bredt utvalg av hårprodukter, men også noen eksklusive hudpleieprodukter. De har en outlet-butikk med gode tilbud.

Tilbake til Click Façon

Denne saken ble først publisert 14/07 2009, og sist oppdatert 24/06 2017

Leave a Comment

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.