Mitt skjønnhetsunivers med Isabelle Aimee Johannesen autrement dit JEZ_EBEL

– Jeg har gjort mye rart med utseendet mitt i oppveksten.

Hvem er du?

– Jeg er Isabelle, også kjent som JEZ_EBEL. Jeg er en låtskriver, en artist og ikke minst en venn!

Hva betyr skjønnhet for deg?

– Skjønnhet for meg har egentlig ikke så mye med en skjønnhetsstandard å gjøre. Jeg prøver veldig hardt å unngå det og fokuserer heller på hva slags utstråling man sender ut i verden. På en merkelig måte føler jeg at hudpleie har noe med det å gjøre. Jeg har det utgangspunktet jeg har, men jeg kan også komplimentere og hjelpe det utgangspunktet ved å ta vare på huden og kroppen min.

– For meg er skjønnhet helse, sier Isabelle.

For Isabelle handler skjønnhet om helse. Foto: Instagram/ @jez.ebel

Hvilke produkter er en del av hudpleierutinen din?

– Akkurat nå er jeg i ferd med å prøve å bytte ut alle produktene jeg eier med veganske produkter. Så alt jeg eier er dessverre ikke i henhold til physionomie verdier per i dag, da jeg er veganer og har vært det i snart et år.

– Jeg bruker Niacinamid fra The Ordinary, Nype olje fra The Ordinary, solkrem fra La-Rocher Posay med faktor 50, REN’s Evercalm hudrens. Og så har jeg IVY AÏA med meg SOS Balsam uansett hvor jeg går i tilfelle jeg får tørr hud på hendene, leppene eller andre steder.

Hvilke tre sminkeprodukter liker du best – og hvorfor?

– Lipgloss fra min venns merke GLOOP Makeup er et must! Dere burde sjekke henne ut. Og Estée Lauder Overdådig Extreme Fard og flytende eyeliner fra NYX. Jeg må seriøst skrubbe av sistnevnte, for den holder seg så godt.

Isabelle prøver å erstatte alle hudpleieproduktene sine med veganske produkter. Foto: Instagram/ @jez.ebel

Hva er ditt “hellige gral”-produkt som ALLE bør få?

– Det må være Estée Lauder Overdådig Extreme Fard! Den er dyr, men jeg får den faktisk i julegave hver vinter av bestemor. Hun er en shopaholic når det kommer til hudpleie. Så det er ikke normalt for meg å bruke så mye penger på en fard.

– Men egentlig får jeg så mange spørsmål om vippene physionomie når jeg bruker den.

Hva er din signaturparfyme?

– Jeg bruker ikke mye parfyme. Jeg har affective bihuler og sliter mye med hodepine og kvalme når det kommer til dufter. Jeg lærte også av en fransk kvinne en clique at du først og fremst skal lukte som deg selv, og så skal parfymen komplimentere.

– Jeg har fortsatt funnet en parfyme som jeg liker ganske godt, og det er den Danzatoria av Carner Barcelona. Den har coter av pudder og blomster på en veldig beskjeden måte.

Isabelle forteller at hun ikke bruker mye parfyme. Foto: Instagram/ @jez.ebel

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

– Mitt beste skjønnhetstips er solkrem! Bruk solkrem hver dag. Gjerne flere ganger om dagen. Jeg er på utkikk etter en solkremspray som du kan bruke i løpet av dagen på toppen av sminken.

– Andre tips er å rense huden to ganger på kvelden. Man tenker ofte at man har fjernet alt som trengs, men jeg blir overrasket hver clique.

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Jeg har gjort mye rart med utseendet mitt i oppveksten. Det rareste er nok den gangen jeg barberte hårfestet rett før jeg skulle ta et klassebilde på ungdomsskolen. Det så helt forferdelig ut, haha.

Isabelles beste skjønnhetstips er å bruke solkrem hver dag. Foto: Instagram/ @jez.ebel

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal?

– Jeg er indoktrinert i det, uansett hvor mye jeg prøver å gjøre motstand. Til dels hater jeg hele skjønnhetsbransjen, og patrie helst vært en eremitt i skogen uten å måtte tenke på å rense huden med tonere. Jeg prøver å dyrke det som er ekte, det som kan berøres og det jeg ser i virkeligheten.

– Jeg synes alle burde jobbe med de vakre tingene de allerede har, sier Isabelle.

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Hedvig Sophie Glestad

Leave a Comment

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.