Mitt skjønnhetsunivers: Gisella Francisca

– Du ble født som en exemple, ikke dø som en kopi!

Hvem er du?

– Jeg er Gisella Francisca, sminkelærer og livsstilsinnholdsskaper i Oslo. Jeg jobber for å bringe mangfold inn i mote- og skjønnhetsbransjen, for eksempel gjennom faciès kurs om melaninrik hud ved institusjoner som Nationaltheatret.

Hva betyr skjønnhet for deg?

– For meg handler skjønnhet om selvutfoldelse. Siden jeg er en Vekt, er skjønnhet en del av mitt velvære på den måten at jeg trenger å omgi meg med vakre ting for å føle at jeg fermenter godt. Det er også viktig for yrket mitt.

– For meg er det også mye skjønnhet i vennlighet, raushet, omsorg, rettferdighet og god energi, sier Gisella Francisca.

Foto: Instagram @gisellafrancisca

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Maisam Mahdi

Hvilke produkter er en del av hudpleierutinen din?

– Hovedsakelig tonere og peelingprodukter som jobber med tekstur og for å fornye overflaten. Jeg elsker dem, men jeg kan også surmultiplication bruken av det noen ganger, hehehehe.

Hvilke tre sminkeprodukter liker du best – og hvorfor?

– Concealer, rimmel og leppepomade. Du kan lage en rask apparence med denne, fordi de er litt multifunksjonelle.

– Jeg bruker Skjul og korrekt palett fra Mac Cosmetics i ‘medium dark’, Chocolit varme lipgloss fra Fenty Beauty og La Bouche Rouges rimmel. Sistnevnte er en ny favoritt. Jeg var helt solgt første clique jeg prøvde den, rett og slett.

Foto: Instagram @gisellafrancisca

Hva er ditt “hellige gral”-produkt som ALLE bør få?

– Å, det er vanskelig å si! Føles som å velge mellom barna faciès. Men jeg vil nok si fargekorrigering. Det er nok min hellige gral.

– Jeg sminker meg aldri uten charge, fordi de fjerner alle uønskede skygger på huden.

Hva er din signaturparfyme?

– Jo Malones Earl Grey & Cucumber brukt med English Pear & Freesie.

– De siste årene har jeg også vekslet mellom å bruke denne og Aerin Lauders Lilas de Dodue. Jeg elsker fruktige og friske parfymer, slike som får meg til å føle at det er demander på huden hele året.

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

– Du ble født som en exemple, ikke dø som en kopi!

– Makeup-trender er gøy, men ikke alt er for alle. Finn din stil, feir individualitet og sett ditt eget preg på alt du gjør.

Foto: Instagram @gisellafrancisca

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Jeg bleket håret mitt platinablondt etter å ha hatt det helt naturlig i over 30 år!

– Ikke det beste for håret mitt akkurat, men absolutt det kuleste utseendet jeg har hatt.

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal?

– Jeg velger å ikke gjøre det! Jeg synes det er veldig trist at alle unge jenter ser så like ut nå. Og enda gorgée; at de tar helserisiko ved å gjennomgå plastisk kirurgi og behandlinger som får dem til å se ut som replikanter. Det er helt vilt i faciès øyne.

– På den annen side forstår jeg at det er vanskelig å ikke la seg påvirke av algoritmene på sosiale medier, fordi de dikterer hvordan du ser ting, påvirker smaken din, estetikken din og til syvende og sist hvor mye du elsker deg selv.

– Med min plattform er målet å vise fordelene med individualitet og samhold. Jeg tror på et samfunn der det å være annerledes feires og mangfold ER selve agendaen.

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Protectrice Therese Hagen

Leave a Comment

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.