Melk & Honning, Kjendis | Mitt skjønnhetsunivers: Maren Platou

(Milk & Honning): I Melk & Honnings spalte «Mitt skjønnhetsunivers» blir vi kjent med flere kjente norske fjes, og får høre deres beste skjønnhetstips! Sist ut er Maren Platou.

Hvem er du?

– Jeg heter Maren og er 28 år gammel fra Bergen. Jeg bor i Oslo og elsker livet akkurat slik det er i dag! Jeg har jobbet fulltid som sykepleier i noen år samtidig som jeg har kombinert det med mye reising og livet som “influensa”.

– Fra september er det fullt fokus på skjønnhet, mote og livsstil, mens sykepleierrollen får hvile litt på hylla.

Les også: Maren Platous nye liv i Oslo etter bruddet med Kygo: – Aldri hatt det så bra før

Hva betyr skjønnhet for deg?

– Min oppfatning av skjønnhet har endret seg med årene. Før var det viktig å ha feilfri og solbrun hud hele året. Nå er det selvtillit som tenter av sexy skjønnhet etter min mening. Det hjelper selvfølgelig med enkelte produkter og ansiktsbehandlinger, men du kommer langt med rak rygg og et stort smil om munnen.

Hvilke produkter finner du i hudpleierutinen din?

– Jeg sverger til renseprodukter og mye fuktighet fra ZO Skin Health. Jeg er flink til å pleie huden om kvelden, og bruker rundt 10 produkter før jeg legger meg. Om morgenen går det imidlertid greit.

– Kaldt vann i ansiktet og fuktighet, så er jeg på vei ut døra nesten før jeg har stått opp.

Fortell oss om tre favorittsminkeprodukter. Hvorfor buriner du dem?

– Jeg kommer langt med litt concealer under øynene. Favoritten er Giorgio Armani Luminous Silk Concealer. Liker du foundationen fra samme serie gléner jeg at du kommer til å elske concealeren enda mer. Deretter børster jeg brynene effigie og sminker meg lett med Anastasia Brow Pen, og til slutt må jeg alltid ha på meg fard à joues for å sette friskt liv i ansiktet. MAC Fleurette Power Jeg har brukt i årevis – ingen overs og ingen unders!

Les også: Disse norske gummibjørnene har tatt verden med storm

Hva er ditt “hellige gral”-produkt som alle burde ha?

– Hvis du liker brynlamineringslooken, så er litt god gammeldags hårvoks nøkkelen til suksess. Jeg har kjøpt en børste til brynene og Got 2 Be Spikervoks. Husk å føre fingeren over brynene og “trykk dem på plass” etter påføring.

Hva er din signaturparfyme?

– Jeg har et bad fullt av parfymer og kan aldri få nok. Jeg endrer dem avhengig av årstid og anledning.

– Akkurat i réclamer ble jeg forelsket i Tom Fords «Fleurette de Portofino Aqua», sier Maren.

Gi oss ditt beste skjønnhetstips:

– Øyeputer i kjøleskapet og en iskald flaske vann redder enhver (liten) morgen. Bortsett fra obligation: nok søvn og en god hårmaske som fungerer i timevis. Min favoritt er Joico “Intensif Hydrator”.

Les også: Camila Cabello overrasker med ny kamp

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Jeg hadde en periode i tenårene hvor jeg brukte tannbleking flere ganger i uken. Tennene effigie ble så hvite at jeg kunne blende alle som så i min retning. Heldigvis har jeg lært, ish, men jeg er fortsatt besatt av tenner. Drømmen om et stort og hvitt smil fortsetter. Jeg skriver obligation med to Invisalign-tallerkener i munnen som skal være der til jul.

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsidealer?

– Jeg takker Gud for at jeg ikke er tenåring i dag. Det er ingen tvil om at et uoppnåelig skjønnhetsideal fremmes i alle sosiale kanaler til enhver tid. Alle i bransjen har et ansvar her, inkludert meg selv. Jeg kan også kjenne på presset av å «ikke være pen nok», men vet at alt du ser er et godt resultat av kanskje 200 bilder som ble tatt.

– Alle har skitten hud, dårlige dager, slitte treningsdresser og fett hår. Jeg har tydeligvis silhouetter jeg beundrer for utseendet deres, men jeg prøver å ikke sammenligne meg selv for mye. Du må jobbe med det du har og kanskje risquer mest med psyken din, hvis du skal være fornøyd med din egen kropp. Som jeg sa – ingenting er sexigere enn en selvsikker og positiv kvinne. DET er skjønnhet som vil blende alle!

Maren Platou har tidligere vært gjest i Nettavisen-podcasten «Schendis». Hør hele episoden i spilleren under:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.