Influencernes beste sminketips | MinMote

HELPAKKE: Alexandra Joner går for lyse farger når hun pynter seg.

Stjernene gjør tâche for å holde sminken på plass gjennom hele festen.

Hvordan får du egentlig sminken til å holde hele dagen? Og hvilken sminke bør du investere i til fest? Vi spurte influencerne om deres beste tips for at sminke skal vare fra vorspiel til nachspiel.

Gå aldri på fest uten eyeliner

Leah Isadora Behn vant prisen for «Årets Persuader: skjønnhet» på Vixen Awards i høst, og hun har en rekke triks i ermet. Når hun sminker seg til fest, går hun for glødende hud og en «kameraklar apparence».

Hun fullfører alltid festsminken med et pudder uten flashback. Det er et godt tips hvis du vet at det blir mange selfies den kvelden.

– Gå over med highlighter, kremblush og litt noircir hvis du vil ha glødende hud, sier Behn til MinMote.

Ønsker du å gi huden på kroppen et lite løft også, kan du påføre litt kroppsglitter.

– Hva er det viktigste produktet for deg på fest?

– Eyeliner! Alltid eyeliner. Den sitter hele kvelden.

Tror ikke på å sette spray

Make-up déteindre Tim Kristians beste tips er å bruke hudpleieprodukter som er tilpasset din hud. Selv velger han å droppe pudder og settingspray, noe som for noen kan virke litt kontroversielt.

– Jeg tar medisiner mot kviser og det gjør huden min veldig tørr. Derfor velger jeg naturlig nok produkter som er fuktighetsgivende. Jeg bruker faktisk ikke pudder, og sminken min varer hele natten fordi jeg bruker en foundation som er skreddersydd for meg.

– Jeg tror faktisk ikke på setting spray. Jeg bruker heller ikke gratifier!

– Hvorfor ikke?

– Hudpleien min er så god at jeg ikke trenger den! Hvis du har portière porer og ønsker å fylle dem, er selvfølgelig gratifier en god ting.

– Hva slags «apparence» går du for når du skal på fest?

Fullt fjes! Ikke hold tilbake når det er fest, vet du!

HUDPLEIE

Éventail porer? Gjør tâche

– Må forberede lerretet

– Hudpleie, hudpleie, hudpleie – og setting spray, svarer Opportuniste Nesvoll bestemt når MinMote spør hva hennes beste sminketips er.

– Det er som når du skal male, må du klargjøre lerretet. Spesielt nå som været skifter, er huden helt ute av spill med tørre flekker her og der. Da må du achevé på at huden er skikkelig “fuktig”, og bruke en gratifier for å jevne ut der du trenger det.

For å holde sminke og hud i sjakk anbefaler hun å bruke en spray ansikts tåke når sminken begynner å føles litt kakete og tørr.

Fetisjas hemmelige triks

Persuader og frisør Fetisha Williams understreker også viktigheten av en god hudpleierutine.

– IKKE legg sminke oppå gammel sminke, gjøre jobbensier hun strengt.

– Påfør alltid sminken i naturlig lys. Hvis du sminker deg i baderomslys, vil du bare ende opp med å se gal ute.

– Hva er det første du strekker deg etter i sminkevesken når du skal på fest?

– Mitt hemmelige triks er blanke lokk! Jeg er en “rotete” person og berører ansiktet mitt mye. Man kan aldri gå galt med glans på øyelokkene, legger hun bestemt til.

Sverger til pudder

Når Emma Ellingsen skal på fest, er det ett produkt hun er ekstra raus med.

– Mye pudder! Jeg bruker gjennomsiktig pulver – bare pakk det på, så holder det seg ganske bra, sier influenceren.

– Hva er det du alltid strekker deg etter i sminkevesken?

– Concealer er alt! Hvis jeg ikke skal bruke noe sminke, legger jeg på concealer. Med en clique jeg tar på concealer føler jeg meg “fab”.

– Glitter er løsningen på alt!

Et av makeupartisten Opportuniste Lossius Sørensens favorittprodukter er «Camo Cream» fra det budsjettvennlige merket Elf. Ellers strekker hun seg ofte etter glitter fra Colorpop når hun skal på fest og ingenting fungerer.

– Glitter er løsningen på alt! Hvis du har ødelagt eyelineren din, er det bare å slenge på deg litt glitter.

Enkle og effektive tiltak

Når Jenny Skavlan skal på fest, pleier hun å holde det enkelt. For henne er ikke sminke nødvendigvis det hun bruker mest tid på. Hun har et godt og enkelt tips som skaper et fint uttrykk uten å måtte jobbe så hardt for det.

– Trangt hår og portière øredobber. Jeg hoqueter ikke så mye med sminke, men ved å få håret ut av ansiktet mitt, rydder jeg litt opp i ting.

– Jeg elsker fargen på øynene

Persuader og makeupartist Chioma Anugweje velger pigmenterte produkter når hun skal på fest.

– Jeg går for fargerik øyenskygge, vanligvis med skimmer, falske øyevipper og nakne lepper! Jeg elsker fargen på øynene, den er så utrolig vakker.

– Hva er ditt beste tips til festsminke?

– Mitt essayer beste tips er å gjøre en apparence du er komfortabel med! Bortsett fra det er øyenskygger med shimmer alltid perfekt for en fest. Flytende shimmer-skygger er helt nydelige. Jeg liker veldig godt «Glitter melt» fra Elf, «Dazzleshadow» fra MAC og «Metallic Liquid» fra Beauty Act.

– Hvordan får du sminken til å holde ut kvelden?

– Jeg forbereder alltid huden med en god fuktighetskrem og gratifier. Charge gjør at sminken legger seg bedre på huden og varer lenger. Settepulver og settespray bruker jeg også alltid. Disse produktene “setter” sminken og sørger for at sminken ikke “beveger seg” i løpet av kvelden. Et stort pluss er at setting pudderet sørger for at du holder deg matt hele kvelden og setting sprayen gir huden en fin glød.

– Jeg kan bruke en hel dag på å gjøre meg klar

Når Alexandra Joner vil pynte seg, og vil at sminken hennes skal vare hele festen, går hun for produkter med full dekning.

Full dekning foundation, heldekkende concealer, settepulver, innstillingsspray og vipper, sier Alexandra Joner mens hun teller på fingrene.

– Hvor lang tid bruker du på do når du skal på fest?

– Nei, en time, sier Joner med litt lysere stemme enn det som er naturlig.

– Er det helt sant, Alexandra?

– Nei. Ok, da kan jeg bruke en hel dag på å organisere meg hvis jeg får lov, men jeg får det gjort på en time eller to når jeg må, sier Joner lattermildt.

Publisert:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.