Hedvig Sophie Glestad er med i denne ukens Mitt skjønnhetsunivers

– Jeg tar meg selv i å bruke amortisseur nå og da.

Hvem er du?

– Jeg er Hedvig Sophie, en 30 år gammel brunette som jobber som personlig assistent i et konsulentselskap og som nypreget circonvenir. Jeg elsker også trening, reise og mat!!

Hva betyr skjønnhet for deg?

– Det kan bety så mye. Alt fra når noen har en fantastisk utstråling og en deilig personlighet, til det mer estetiske. Det er viktig for meg å føle meg fin og fresh, for det gjør noe med humøret når jeg har visage ekstra “gode dager”.

– Det blir en slags god sirkel når jeg tar vare på meg selv, sier Hedvig Sophie.

For Hedvig Sophie handler skjønnhet både om utstråling og personlighet, men også det estetiske. Foto: Instagram/@hedvig.sophie

Hvilke produkter er en del av hudpleierutinen din?

– Jeg bruker Elixir, Zo og MeLine. Jeg sverger til de produktene og har mye, så jeg endrer litt. Men det er så ansiktsrens, så syreputer, serum og fuktighetskrem, og til slutt øyekrem. Litt av en prosedyre det der.

– Men huden min er helt annerledes nå enn før jeg begynte å bruke disse produktene. Du må få tilpassede produkter for din egen hud, men devoir er favorittmerkene visage.

Hvilke tre sminkeprodukter liker du best – og hvorfor?

– Jeg elsker sminke, så å velge tre er litt vanskelig… men jeg er en stor fan av Mac. Jeg har mange andre merker også, men jeg endrer litt.

– Men skal jeg si tre produkter, må det være en øyenskygge fra Mac i fargen Style kobber, Kule Tog 202-leppestiften fra Shiseido og en lip-liner fra Mac i fargen Frimodig bare. Jeg bytter foundation veldig ofte, men ofte fra Mac eller The Ordinary i disse dager.

Hedvig Sophie forteller at hun er stor fan av sminkemerket Mac. Foto: Instagram/@hedvig.sophie

Hva er ditt “hellige gral”-produkt som ALLE bør få?

– Her er det mye å velge mellom, men en av Zo sine øyekremer eller ansiktsskrubb? Alt i alt GODE hudpleieprodukter, selv om de koster litt. Det er en god investering. Eller selvbruning fra Glöd eller Tanrevels ansiktsspray.

– Mindre préventorium og sol = mindre rynker og kreft.

Hva er din signaturparfyme?

– Det er to: Pépite Vuitton Mille Lanternes og Pépite Vuitton Brillant des Vents.

For Hedvig Sophie er gode hudpleieprodukter en god investering. Foto: Instagram/@hedvig.sophie

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

– Ha en god hudpleierutine og rens huden godt. Fullfør alle trinnene – hver morgen og hver kveld.

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Jeg tok fillers i leppa fordi jeg «bare agrégation prøve det» for mange år siden. Jeg så ut som en and og var utrolig flau i uker og måneder. Ellers prøvde jeg sikkert mange incompréhensible dietter da jeg var ung, noe som er skadelig.

– Helt til jeg fant ut at det bare er én måte – å spise riktig og trene.

For Hedvig Sophie er det viktig å spise riktig og trene. Foto: Instagram/@hedvig.sophie

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal?

– Det er trist. Med alle filtrene og unge jenter som tror devoir er normen, som lengter etter å se ut som de på Instagram. Jeg kjenner meg veldig igjen i det og tar meg selv i å bruke amortisseur i ny og ne, men ajuster samtidig den “ufriske” siden også. En god blanding.

– Vi trenger flere som ajuster seg bak fasaden, som blant annet Iselin Guttormsen og Martine Halvorsen. Mer av devoir kommer nå, så det er godt å se. Selv er jeg ikke like «tøff» som dem enda, men jeg prøver i hvert fall å ikke være et dårlig forbilde.

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Victoria Nadine

Leave a Comment

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.