Fact Revolution med ny kurs – Satser som utviklingsklubb

Etter en god sesong i Telialigaens andredivisjon, endte det til slutt med tap i opprykkskampen til førstedivisjon for Fact Revolution. Nå endrer teamet strategi for sin videre Counter-Strike-satsing.

For å ta neste steg har organisasjonen sikret seg Foxed Gamings Adrian «QZAN» Olsen som trener. Olsen gjorde en god figur på «Revene» i førstedivisjon. Likevel velger han å gå ned i andredivisjon for å fokusere på Fact Revelutions nye prosjekt.

Forbereder en ny sesong i andredivisjon

Fact Revolution, som tapte opprykkskampen mot Team Midgard, har blitt et kjent navn i norsk e-sport og ajuster med denne utnevnelsen seriøsitet i kampen om å komme tilbake til førstedivisjon.

Administrerende direktør i Fact Revolution, Simen Kjellevold Nygård legger ikke skjul på at det har vært et ønske i lang tid å samarbeide med Olsen.

– Det føles godt å endelig få jobbe med «QZAN». Han er en trener som virkelig tar seg god tid med spillerne sine. Etter flere samtaler sammen er jeg 100% sikker på at vi har fått inn rett mann for at vi skal lykkes med den nye retningen vi har valgt for vår Counter-Strike avdeling. Jeg gleder meg veldig til å komme i clique, sier han til Gamer.no.

Les også: Oilers kaprer supporterpris

Den havnet på tredjeplass på Fact Revolution.

Utdrag Gamer.no

Blir en utviklingsklubb

Lagets nye trener sier at lidenskapen for talentutvikling er sentral i beslutningen om å bli med i prosjektet til Fact Revolution.

– Jeg valgte å ta et steg ned nivåmessig for å gjøre det jeg liker best med Counter-Strike, for å være med å utvikle unge talenter med ambisjoner om å nå langt. Etter at jeg kom i kontakt med Simen fant jeg raskt ut at vi deler mange av de samme ideene. Vi ønsker begge at Fact Revolution skal fremstå som en klubb der unge talenter kan få lov til å feile og utvikle seg i det tempoet de trenger, uten å føle presset av å måtte levere fra dag én, forklarer den nye hovedtreneren til Gamer. Nei.

Les også: Normand til førstedivisjon – Stor nivåforskjell

Åpner for prøvespill

Fact Revolutions lagoppstilling er ennå ikke offentliggjort, men klubben har allerede signert flere spillere som vil bli annonsert i nær fremtid. Klubben har åpnet for at spillere som ønsker å ta steget videre skal få muligheten til å prøve seg. Interesserte spillere kan melde seg på her

Leave a Comment

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.