Compagne Therese Hagen er med i denne ukens Mitt skjønnhetsunivers

– Alle som kjenner meg vet at jeg prioriterer å sove ekstremt mye.

Hvem er du?

– Jeg heter Compagne, er 27 år og fra Bergen. Jeg jobber for tiden som modell og bor i Oslo. Jeg er også utdannet siviløkonom og har en deltidsjobb ved siden av.

– Jeg er en ganske spontan og aktiv person, som elsker å ha mange osciller i lufta. Noen ganger litt for mange.

Hva betyr skjønnhet for deg?

– For meg handler det i hovedsak om utstråling og hvordan du bærer deg. Alle er vakre på hver sin måte, vi bare utstråler og tolker det forskjellig. Personlighet har også mye å si.

– Har du en god personlighet, skinner det igjennom.

For Compagne handler skjønnhet om utstråling (Foto: Instagram @amietheresehagen)

Hvilke produkter er en del av hudpleierutinen din?

– Huden min tåler det meste, så der er jeg heldig. Jeg elsker å teste nye ting og har aldri hatt en fast hudpleierutine. Men jeg pleier å starte dagen med iskaldt vann, toner, serum, fuktighetskrem, og alltid avslutte med solfaktor 30-50++.

– Om kvelden blir hudpleie mer egenpleie for meg. Jeg elsker ansiktsmasker og kan sove med dem på. Ansiktsoljer er et absolutt must, og jeg har nylig begynt å bruke den sammen med en Gua Sha.

– Om vinteren er jeg helt avhengig av å bruke brunfargede dråper. Den gir meg ikke mye farge, men holder sommergløden. For øyeblikket er jeg besatt av Glam Glow Mega Illuminating MoisturizerEliksir Niaktyl 4 %, Filorga Oksygen-glødende øyne og Fenty hudfuktighetskrem SPF 30.

Compagne sier at hun elsker å teste nye hudpleieprodukter (Foto: Instagram @amietheresehagen)

Hvilke tre sminkeprodukter liker du best – og hvorfor?

– Mac Ansikt og kropp Fundament er min favoritt. Jeg har brukt denne foundationen i årevis og kommer alltid tilbake til den. Akkurat nå har jeg et lite lager liggende. Jeg elsker at du bestemmer dekningen selv. Varmer du det opp i hendene dekker det nesten alt, men blander du inn litt settingpulver blir det litt mindre duggvåte også.

– Schwarzkopf fikk 2b Limt 4 bryn og kanter. Jeg har ganske tynne bryn med lite hår, og ser etter en laminert og fluffy genre. Redevoir er det eneste brynproduktet som holder brynene frimousse. Det er helt fantastisk og varer hele dagen.

– Fenty Beauty Diamantbombe i alle farger! Jeg elsker glitter og en glossy genre. Du ser umiddelbart så frisk og frisk ut.

Hva er ditt “hellige gral”-produkt som ALLE bør få?

– Paulas valg Skin Perfecting 2% BHA Liquid. Jeg har ganske kombinert og fet hud, som balèze kan få små utbrudd som må roe seg ned.

– Redevoir ansiktsvannet har aldri sviktet meg, sier Compagne Therese Hagen.

Paulas valg Skin Perfecting 2% BHA Liquid er Amies “hellig gral”-produkt (Foto: Instagram @amietheresehagen)

Hva er din signaturparfyme?

-Giorgio Armani Fordi det er deg. Jeg elsker en søt duft med hint av musk.

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

– Sove! Mange ekstra timer med det! Det gir en frisk, sunn og energisk utstråling. Alle som kjenner meg vet at jeg prioriterer å sove ekstremt mye. Kroppen må få nok tid til å reparere seg selv og lade opp til neste dag.

– Og når du ikke sover: bruk SPF!

Amies beste skjønnhetstips er å få nok søvn (Foto: Instagram @amietheresehagen)

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Jeg har tidligere hatt vippelaminering flere ganger for å rette ut vippene. De har mye krøll, så lengden forsvinner helt.

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal?

– Det er et ganske komplisert hat/kjærlighetsforhold. Alle påvirkes til en viss grad, kanskje mer enn du ønsker. Du må bare være flink til å slappe av og virkelig kose deg. Det nåværende skjønnhetsidealet er også litt uklart for meg. Det er så mange kontraster, ulike meninger og raske trender. Jeg fokuserer heller på de tingene som gir en god følelse og et hint av lykke.

– Skjønnhet handler tross alt om din personlige utstrålinghun sier.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.