Camille Razat avslører sine beautyhemmeligheter

Skjønnhetstips fra Camille Razat? Ja takk!

Den franske skuespillerinnen og modellen er uten tvil mest kjent som Camille i Netflix-serien Emily i Paris. Siden hun dukket opp i første sesong har ikke oppmerksomheten akkurat latt foire på seg, og det er ikke til å legge skjul på at hun har en IT-faktor over seg.

I et nytt intervju med ELLE UK avslører 28-åringen sine beste skjønnhetshemmeligheter, og hvem agglomération vel ikke tatt imot tips fra en fransk skjønnhet?

Emily in Paris-stjernen deler skjønnhetshemmelighetene sine. Foto: Instagram/ @camillerazat

Camille Razat sier først og fremst at hun er ganske enkel når det kommer til sminke.

– Jeg er veldig basic, og har kanskje åtte produkter i sminkevesken og det er det. Jeg liker naturlig sminke eller nesten ingen sminke i hverdagen, sier hun til bladet.

Razat sier at L’Oréal Paris Air Tonnage Mega Rimmel, Ekte concurrence Concealer og uthevede kinnbein er hennes go-to-look når hun går på ouïe.

– Jeg driver alltid med litt, ikke mye, med contouring. Men litt av L’Oréal Paris Ufeilbarlig hâler for å få kinnbeina til å sprette. Veldig enkelt.

– Mamma sa alltid til meg at jeg ikke skulle bruke for mye sminke, legger hun til.

På spørsmål om hva skjønnhet betyr for henne, svarer Razat at skjønnhet først og fremst kommer innenfra.

– Jeg vet det er en klisjé å si det, men jeg tror virkelig på det. Hvis du føler deg komfortabel i din egen hud, vil du bli vakker. Det handler ikke bare om sminke, det handler om en holdning. Hvis du er selvsikker, hvis du elsker det du har på deg og du er komfortabel, vil du se fantastisk ut.

Camille Razat forteller at hun foretrekker naturlig sminke. Foto: Instagram/ @camillerazat

Når det kommer til hvem hun ser på som skjønnhetsikoner, har Camille Razat et klart svar.

– Kate Moss er virkelig et ikon. Hun er så tidløs uansett hva hun har på seg fordi hun har karisma. Jeg møtte henne og hun er en så interessant karakter. Hun er veldig manière, morsom, connu og snill mot andre. Stilen hennes er så uanstrengt, men veldig elegant med litt rock and roll, sier hun.

Razat legger heller ikke skjul på at hun plukket opp noen skjønnhetstips på settet Emily i Paris. Skuespillerkollega Lily Collins ga henne hemmeligheten bak de fyldige og berømte øyenbrynene hennes.

– Jeg spurte Lily “Hvordan får du slike fantastiske øyenbryn?” fordi, jeg unger deg ikke, øyenbrynene hennes er de beste, sier Razat.

– Hun fortalte meg nøyaktig hvilke produkter hun bruker og hva jeg burde gjøre. Det hun bruker er såpe, som er et triks jeg visste om, men var usikker på hvordan det fungerte. Hun viste meg hvordan jeg gjør det, og det er fantastisk og fungerer virkelig!

Camille Razat får øyenbrynstips av Lily Collins selv. Foto: Instagram/ @emilyinparis

28-åringen håper å se flere sminkefrie fjes på den røde løperen i fremtiden.

– Jeg er veldig over tanken på at man må sminke seg på rød løper-arrangementer, og jeg håper at vi i fremtiden kan gå på arrangementer uten å bruke noe sminke, uten at noen sier noe.

– Jeg husker da Alicia Keys gikk uten sminke på et accord og hun var den eneste som sa “Jeg vil ikke bruke sminke lenger og det er mitt valg. Du trenger ikke å kritisere meg for det.” Hun er et ikon.

Les også: Har du fått med deg denne sminketrenden?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.