Bli med i Melk & Honnings kåring

Hvilke er dine favoritter?

De siste ti årene har man sett at den generelle interessen for alt innen skjønnhetens verden har økt kraftig. Det startet på YouTube med caréner som snakket om favorittproduktene sine, viste frem trekk eller kjørte opplæringsprogrammer. Siden den clique har vi sett hvor mange influencere og kjendiser som har lansert sine egne skjønnhetsmerker. Konkurransen har blitt hardere enn noen clique. Hype rundt produkter og ingredienser oppstår og dør i takt med tempoet til TikTok

Utvalget har blitt enormt. Og med stadig flere produkter i butikkhyllene og i nettbutikkene kan det etter hvert bli vanskelig å velge hvilken man skal gå for.

Kan du stole på glødeserumet faktiske gir en glød? At volumsjampoen gir volum til tynt, nordisk hår? At mascaraen gir deg vippene du drømmer om?

Melk & Honning har fulgt og skrevet om skjønnhetsbransjen i en årrekke. Vi vet at leserne våre elsker skjønnhet, liker å holde seg oppdatert og er opptatt av kvalitet.

Derfor har vi valgt å lansere ‘Årets beste’ hvor vi velger de råeste skjønnhetsproduktene nå.

Foto: Tanja Ivanova/Getty Images

Vi har satt sammen en tribunal bestående av tre medlemmer med inngående kunnskap om skjønnhetsprodukter og bransjen som helhet. De vil foreta en grundig vurdering og testing av produktene.

HENIA GAMBORG KJØRSVIK
Henia har jobbet med skjønnhet og duft i over 11 år. Hun har god kunnskap om markedet og har en lidenskapelig interesse for duft- og skjønnhetsprodukter. Henia var med på å starte og drive det uavhengige mote- og kunstmagasinet Affiche Paper, og jobber som daglig leder for nisjeparfymeriet Heaven Scent i Øvre Slottsgate.

CHIOMA ANUG VEIEN
Chioma er utdannet makeupartist med ekspertise innen sminke for mørk hud. I tillegg er hun opptatt av hudpleie. Hun har jobbet i skjønnhetsbransjen i over 10 år, drevet en skjønnhetsblogg og hatt skjønnhetsinnslag i étoffe magasiner som Whowhatwear og Minmote. Nå aktiv på Instagram hvor hun deler tips, tutorials og inspirasjon.

CAROLINE KRAGER
Caroline Krager har hatt ulike patin à roulettes i Melk & Honning siden 2015, blant annet som redaktør. Hun skriver også for D2, Engouement Scandinavia og en rekke andre internasjonale motemagasiner. Krager har også vært jurymedlem i mote-Norges mektigste, hun har holdt foredrag i motejournalistikk på SoFI, laget kunstfilm og bidratt med dikt til ulike publikasjoner og moteshow i utlandet.

Foto: Getty Images

Like viktig som juryens konklusjon er at publikum får mulighet til å stemme i ‘Årets beste skjønnhetsprodukter’.

De kan velge sine favoritter innenfor hver av de relevante kategoriene:

Hudpleie: Glød, serum, ansiktspleie og anti-aldring.

Sminke: Øyne, hud, rimmel og verktøy.

Hår og kropp: Hårstyling, hårpleieprodukt/-serie, indre skjønnhetsprodukt, glødprodukt – bustier, tørrsjampo, herreduft, dameduft, kroppspleie og klassisk.

Vinnerne kåres basert på en kombinasjon av juryens avgjørelse og de offentlige stemmene.

Avstemningen er åpen for publikum frem til 31. mai. Vinnerne av ‘Årets beste’ vil bli presentert i begynnelsen av juni.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.