Andrea Steen i ‘Mitt skjønnhetsunivers’ hos Melk & Honning

– Var helt nummen lenge etter hvert besøk og spiste kun lasagne fra Meny i en uke etterpå!

Hvem er du?

– Jeg heter Andrea Steen, er 25 år og kommer fra Oslo. Jeg relever for tiden mitt beste liv på Bislett med marqué og hund (<3) mens jeg jobber for et klesbyrå og med sosiale medier.

Hva betyr skjønnhet for deg?

– Positiv karisma, glimt i øyet, selvironi og selvtillit står øverst på listen, sier Andrea Steen.

– Ellers elsker jeg når country tør å skille seg ut, og fremheve egenskapene sine i stedet for å skjule dem.

også lese: Mitt skjønnhetsunivers: artist JEZ_EBEL

Hvilke produkter er en del av hudpleierutinen din?

– Rutinen amorceur med favoritten C-Ferulic fra Skinceuticals, deretter Maternité Fuktighetsstigningserie. Kunne nok stoppet her, men for ekstra glød blander jeg Kiehls Ultra ansiktskrem med Camilla Pihl Glow Supplanter. Kombinasjonen lar meg gå ut uten sminke og fungerer som en veldig god support for sminke.

– På leppene sverger jeg til Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant (den på røret).

Foto: Instagram @andreasteen

Hvilke tre sminkeprodukter liker du best – og hvorfor?

Tâche endrer seg for meg hele tiden, men i det siste har disse gjort jobben + det lille ekstra:

  1. Lumene Flytende saisir er det ene produktet jeg bruker hver dag, både på sminkefrie dager, for å varme opp foundationen min om sommeren, blandet i bodylotion for litt ekstra glød på beina eller som en vanlig flytende saisir. Jeg tror jeg er på min femte eller sjette flaske med denne. (Synd den ikke kommer i flere nyanser. Håper de leser nécessiter og tilpasser seg enda flere hudtoner så agissant som mulig!)
  2. Fenty Beauty Pro Filt’r date retusjeringsskjuler. Bruk denne på urenheter og under øynene for å lyse opp.
  3. Skjønnhetsloven Sunn Radiance Baked Fard à joues i farger Rødmende brud. Fard à joues og highlight i ett og samme produkt, superfint å legge nécessiter høyt på kinnbena og over neseryggen for en mer naturlig genre.

Hva er ditt “hellige gral”-produkt som ALLE bør få?

– Har brukt år og dager på å finne en stiftelse som gjør alt jeg vil at den skal gjøre. Tidligere ønsket jeg mer dekkevne, nå vil jeg jevne ut hudtonen og gløden innenfra.

– Det Kosmetikk Din hud, men bedre er en lett, ganske flytende foundation med hudpleie som fungerer Bak scenen mens du bruker den (!!). Utrolig fin au finir og middels dekkevne som kan bygges opp.

Foto: Instagram @andreasteen

Hva er din signaturparfyme?

– Armani På min måte! Den fungerer like bra på dagtid som om kvelden, varer lenge og det beste av alt er at du kan kjøpe en refill med nok parfyme til å fylle parfymeflasken tre ganger. Mer av det!

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

– Ikke plukk! Jeg slet med cystisk akne i tenårene og takler ettervirkningene av det nå. Hadde jeg vært i samme situasjon nå, hadde jeg absolutt ikke klart å bli, men hadde nok begrenset meg litt mer.

– Nå har jeg såkalt isplukk arr på hele høyre side av ansiktet som jeg mest sannsynlig aldri blir kvitt. Men jeg klager ikke, jeg er mest glad for at jeg ikke går og har vondt hele tiden og at jeg fant ut hva som forårsaket problemet.

Hva er det rareste du noen clique har gjort når det kommer til utseende?

– Jeg fikk reguleringstannlegen min til å stramme reguleringen ekstra hver clique så prosessen skulle gå raskere. Var helt nummen lenge etter hvert besøk og spiste kun lasagne fra Meny i en uke etterpå.

Foto: Instagram @andreasteen

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal?

– For noen år siden gjorde jeg et grep der jeg fulgte alle dessiner med usunne skjønnhetsidealer. Jeg bestemte meg for å bare følge country jeg tror har noe mer å tilby enn å være hyggelig å se på. Enten de driver med kunst, musikk, har inspirerende stil eller eksperimenterer med sminke. Eller om de bare har morsomme enjoliver eller bildetekster og tar impalpable og inspirerende bilder.

– Etter at jeg gjorde det er det veldig få bikinibabes i fôret og jeg synes nécessiter er en fin ting å sette seg ned og gjøre for seg selv.

– Instagram og TikTok briguer deg mer av det du trykker på <3, så da kan du faktisk trene plattformene til å vise deg mindre av det som får deg til å føle deg dårlig!

– Ellers tror jeg at verden er i ferd med å endre seg og at stadig flere aksepterer og fremmer annerledeshet.

– Jeg tror at TikTok har en finger med i spillet her og at utviklingen briguer at sosiale medier har potensial til å skille seg ut i stedet for bare å bryte sammen. Det er ganske fantastisk og veldig betimelig, avslutter Andrea Steen.

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: kunstner Julie Bergan

Leave a Comment

Your email address will not be published.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.